Waarom een financiering voor uw Autodesk-aankoop (*)?

 • Spreid uw kosten uit

  Verspreid uw betalingen tegen concurrerende tarieven zodat uw bedrijf meer financiële flexibiliteit behoudt.

 • Prioriteer betalingen

  Met financiering hebt u geen hoge kosten vooraf en kunt u middelen bewaren voor urgentere bedrijfszaken.

 • Zorg voor betere voorspelbaarheid

  Plan uw betalingen zodat uw uitgaven voorspelbaar blijven en u gemakkelijker kunt budgetteren.

(*) Onderhevig aan de financieringsvoorwaarden die u bent overeengekomen met onze financieringspartner.

Krijg deskundige ondersteuning voordat u koopt bij Autodesk

Wilt u Autodesk-software kopen? Bel ons deskundige verkoopteam op +32 2 896 29 04 voor een een-op-eengesprek. Onze medewerkers kunnen u adviseren over producten die het best aansluiten bij uw behoeften. Ook kunnen ze u informeren over onze financieringspartner, zodat u kunt profiteren van flexibele betalingsopties voor softwareabonnementen. Financiering is beschikbaar in een groot aantal markten in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland (afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan de voorwaarden van financiering). Bekijk de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

 1. Als u interesse hebt in financiering, ontvangt u een offerte van uw Autodesk-verkoopmedewerker. Deze zal u tevens voorstellen aan onze financieringspartner.
 2. U staat rechtstreeks in contact met onze financieringspartner en profiteert van concurrerende tarieven en betalingsvoorwaarden die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.
 3. Wanneer u de overeenkomst hebt ondertekend, stelt onze financieringspartner de Autodesk-verkoopmedewerker op de hoogte, zodat deze uw bestelling kan verwerken.
 4. U ontvangt een bestelbevestiging van Autodesk waarmee u toegang krijgt tot de Autodesk-softwareproducten.
 5. Uw financieringsovereenkomst bevat instructies voor de betalingen die u moet doen.

U kunt Autodesk-financiering gebruiken voor alle Autodesk-softwareproducten die worden aangeboden op de Autodesk-product pagina (algemene voorwaarden zijn van toepassing, afhankelijk van de beschikbaarheid). Dit geldt voor nieuwe commerciële abonnementen op Autodesk-softwareproducten en de verlenging daarvan. De beschikbaarheid van Autodesk-financiering is mogelijk beperkt en kan mogelijk niet worden gecombineerd met andere financieringsaanbiedingen, speciale aanbiedingen, programma's, kortingen of speciale tarieven. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Dit programma is beschikbaar in geselecteerde EMEA-markten waarin Autodesk actief is. Het financieringsprogramma is momenteel in de volgende landen beschikbaar: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Deze lijst is onderhevig en wijzigingen en kan zonder kennisgeving door Autodesk worden aangepast.

We hebben nog geen definitieve termijn voor Autodesk-financiering bepaald. Autodesk behoudt zich echter het recht voor om het programma zonder kennisgeving en naar eigen goeddunken te beëindigen.

Onze financieringspartner bekijkt samen met u of u in aanmerking komt voor financiering. Als de partner u geschikt acht, ontvangt u een voorstel dat is gebaseerd op verschillende parameters, zoals de huidige markttarieven, de krediet- en handelsgeschiedenis van uw bedrijf en het totaalbedrag waarvoor de financiering wordt aangevraagd.

Raadpleeg de financieringsovereenkomst die u met onze financieringspartner bent aangegaan voor betalingsinstructies.

Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het best voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw computer. Bekijk alle ondersteuningsopties.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}