Kopen met Autodesk Financing*

In aanmerking komende klanten kunnen profiteren van scherpe tarieven, flexibele plannen en vaste betalingstermijnen om Autodesk-softwareabonnementen te kopen.

Tijdelijke aanbieding: 0% financiering voor 3-jarige abonnementen

In aanmerking komende klanten kunnen een 3-jarig abonnement aanschaffen met 0% financiering voor bestellingen van EUR 7.500 of meer.

Praat met ons verkoopteam op +39 023 057 8966 voor meer informatie.

* Zie de financieringsvoorwaarden onderaan de pagina

Waarom een financiering voor uw Autodesk-aankoop (*)?

 • Spreid uw kosten uit

  Verspreid uw betalingen tegen concurrerende tarieven zodat uw bedrijf meer financiële flexibiliteit behoudt.

 • Prioriteer betalingen

  Met financiering hebt u geen hoge kosten vooraf en kunt u middelen bewaren voor urgentere bedrijfszaken.

 • Zorg voor betere voorspelbaarheid

  Plan uw betalingen zodat uw uitgaven voorspelbaar blijven en u gemakkelijker kunt budgetteren.

(*) Onderhevig aan de financieringsvoorwaarden die u bent overeengekomen met onze financieringspartner.

Krijg deskundige ondersteuning voordat u koopt bij Autodesk

Wilt u Autodesk-software kopen? Bel ons deskundige verkoopteam op +32 2 896 29 04 voor een een-op-eengesprek. Onze medewerkers kunnen u adviseren over producten die het best aansluiten bij uw behoeften. Ook kunnen ze u informeren over onze financieringspartner, zodat u kunt profiteren van flexibele betalingsopties voor softwareabonnementen. Financiering is beschikbaar in een groot aantal markten in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland (afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan de voorwaarden van financiering). Bekijk de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

 1. Als u interesse hebt in financiering, ontvangt u een offerte van uw Autodesk-verkoopmedewerker. Deze zal u tevens voorstellen aan onze financieringspartner.
 2. U staat rechtstreeks in contact met onze financieringspartner en profiteert van concurrerende tarieven en betalingsvoorwaarden die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.
 3. Wanneer u de overeenkomst hebt ondertekend, stelt onze financieringspartner de Autodesk-verkoopmedewerker op de hoogte, zodat deze uw bestelling kan verwerken.
 4. U ontvangt een bestelbevestiging van Autodesk waarmee u toegang krijgt tot de Autodesk-softwareproducten.
 5. Uw financieringsovereenkomst bevat instructies voor de betalingen die u moet doen.

U kunt Autodesk-financiering gebruiken voor alle Autodesk-softwareproducten die worden aangeboden op de Autodesk-product pagina (algemene voorwaarden zijn van toepassing, afhankelijk van de beschikbaarheid). Dit geldt voor nieuwe commerciële abonnementen op Autodesk-softwareproducten en de verlenging daarvan. De beschikbaarheid van Autodesk-financiering is mogelijk beperkt en kan mogelijk niet worden gecombineerd met andere financieringsaanbiedingen, speciale aanbiedingen, programma's, kortingen of speciale tarieven. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Dit programma is beschikbaar in geselecteerde EMEA-markten waarin Autodesk actief is. Het financieringsprogramma is momenteel in de volgende landen beschikbaar: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Deze lijst is onderhevig en wijzigingen en kan zonder kennisgeving door Autodesk worden aangepast.

We hebben nog geen definitieve termijn voor Autodesk-financiering bepaald. Autodesk behoudt zich echter het recht voor om het programma zonder kennisgeving en naar eigen goeddunken te beëindigen.

Onze financieringspartner bekijkt samen met u of u in aanmerking komt voor financiering. Als de partner u geschikt acht, ontvangt u een voorstel dat is gebaseerd op verschillende parameters, zoals de huidige markttarieven, de krediet- en handelsgeschiedenis van uw bedrijf en het totaalbedrag waarvoor de financiering wordt aangevraagd.

Raadpleeg de financieringsovereenkomst die u met onze financieringspartner bent aangegaan voor betalingsinstructies.

Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het best voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw computer. Bekijk alle ondersteuningsopties.

De aanbieding voor 0% financiering is geldig van 02 Augustus 2022 tot en met 27 Oktober 2022. Deze promotie is geldig in de Europese Economische Ruimte en het Verenigd Koninkrijk en wordt gefinancierd via een voorkeursleverancier voor financiering (BNP Paribas), mits BNP Paribas een deelnemend, bevoegd agentschap (BNP-filiaal) in het betreffende land heeft. Deze aanbieding is niet geldig in landen waar deze volgens de wet is verboden. Ter verduidelijking: alle deadlines zijn vermeld in Central European Time (CET).

De beschikbaarheid van 0% financiering is onderhevig aan goedkeuring van de klant voor kredietverstrekking en geschiktheidscriteria zoals gedefinieerd door BNP Paribas of een BNP-filiaal.

De minimale transactiewaarde om in aanmerking te komen voor 0% financiering bedraagt €7500. Tot de in aanmerking komende aankopen behoren 3-jarige nieuwe abonnementen of verlengingen die online bij Autodesk zijn aangeschaft. Bepaalde producten zijn uitgesloten van deze aanbieding. Neem contact op met uw Autodesk-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Alle financieringsovereenkomsten worden gesloten tussen eindklanten en BNP Paribas of een BNP-filiaal en zijn onderhevig aan de voorwaarden die door deze partijen zijn overeengekomen. 

Verlengingen van onderhoudsplannen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Consultancyservices, training en services en/of andere verwante aankopen komen niet in aanmerking. Accounts die via Autodesk Channel Partners kopen, kunnen niet deelnemen. Deelnemers moeten bedrijfsentiteiten zijn.

Benoemde accounts en zakelijke overeenkomsten (Token Flex, PPU, Flex) komen niet in aanmerking. Bovendien komen contractaccounts op basis van relevante overeenkomsten, zoals bulkinkoopovereenkomsten en extra territory rechten, niet in aanmerking.

Autodesk is niet verantwoordelijk en verwerpt alle aansprakelijkheid voor fouten of vertragingen door financieringspartners bij de verwerking van kredietaanvragen en gerelateerde documenten van klanten. 

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM OP ELK GEWENST MOMENT EN ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING DEZE PROMOTIE TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE WIJZIGEN. PRIJZEN VOOR AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN. 

Autodesk en AutoCAD zijn geregistreerde handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen en specificaties en prijzen op elk tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}