Vertrouw op ons restitutiebeleid van 30 dagen

Geniet vrijblijvend van uw Autodesk-software met onze geldteruggarantie. Probeer het 30 dagen en als u niet tevreden bent, krijgt u het bedrag van uw een- of driejarige abonnement volledig vergoed.

Voordelen van het restitutiebeleid van Autodesk

  • Kopen zonder risico's

    Het kiezen van software is misschien een van uw grootste zakelijke besluiten. Daarom krijgt u uw geld terug als u denkt dat onze software niet bij u past.

  • Maak gebruik van onze garantie

    Neem de tijd en test uw Autodesk-software uitvoerig. Onze geldteruggarantie is geldig gedurende 30 dagen na uw aankoop.

  • Eenvoudig retourneren

    Hebt u een restitutieverzoek? Ga naar autodesk.com/returns, vul de gegevens van uw bestelling in en uw verzoek wordt binnen vijf tot zeven dagen verwerkt.

Waarom kopen bij Autodesk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Veelgestelde vragen over het restitutiebeleid van Autodesk

Bestellingen van abonnementen op Autodesk-software die rechtstreeks via de Autodesk-website worden geplaatst, worden meteen verwerkt en kunnen alleen worden geannuleerd door contact op te nemen met de klantenservice van Autodesk. Als u ervoor kiest om niet langer toegang te willen tot en gebruik te willen maken van de software of services waarop u zich hebt geabonneerd, moet u binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoop contact met ons opnemen om een annuleringsverzoek in te dienen.

Als uw restitutieverzoek is goedgekeurd en verwerkt door Autodesk (normaal gesproken binnen vijf tot zeven werkdagen), wordt het krediet overgemaakt naar de betalingsmethode die staat vermeld in uw Autodesk-account. Neem contact op met de bank die de kaart heeft uitgegeven over wanneer het krediet op uw rekening staat. Toegang tot gerelateerde software en services wordt beëindigd zodra uw restitutie is verwerkt.

Ja. Onze geldteruggarantie is geldig gedurende 30 dagen na uw aankoop. Tokens verlopen een (1) jaar na de aankoopdatum.

Uw softwareabonnement wordt automatisch verlengd wanneer uw contract vervalt om ervoor te zorgen dat u altijd toegang hebt tot uw Autodesk-software. Er wordt een nieuwe abonnementstermijn in rekening gebracht op de verlengingsdatum die staat vermeld in uw Autodesk Account. Zie Een abonnement annuleren voor meer informatie.

U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment vóór de verlengingsdatum annuleren. Ga hiervoor naar uw Autodesk Account. U hebt dan nog tot de verlengingsdatum toegang tot uw software en services, maar er wordt niet automatisch een bedrag in rekening gebracht voor de nieuwe termijn. Vanaf de verlengingsdatum voor uw abonnement hebt u geen toegang meer tot uw software en services.

Het retourbeleid voor aankopen en verlengingskosten van externe verkopers, zoals retailers of erkende Autodesk resellers , kan verschillen per verkoper. Neem rechtstreeks contact op met uw verkoper voor informatie over het retourbeleid.

Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het beste voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw bureaublad. Bekijk al uw ondersteuningsopties.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}