Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Programma voor uitgebreide toegang: producten voor samenwerking in de cloud

Het Extended Access Program is beëindigd

Bedankt voor uw interesse in het Autodesk Extended Access Program, dat gratis commercieel gebruik van meerdere Autodesk-cloudsamenwerkingsproducten mogelijk maakte. Het programma werd op 30 juni 2020 beëindigd.

U kunt u echter aanmelden voor een gratis, niet-commerciële proefversie van enkele van deze producten. Voor de AutoCAD-webapp kunt u gratis commerciële toegang behouden via het Web App Program. Hieronder vindt u hier meer informatie over.

Voor proefversies die na de beëindiging van het programma beschikbaar komen, gelden de standaardvoorwaarden en -bepalingen voor proefversies, waaronder de standaardlengte van proefperiodes voor alle programmaproducten. Andere proefversies zullen niet meer beschikbaar zijn voor commercieel gebruik. De standaardlengte van een proefperiode bedraagt voor de meeste producten 30 dagen. Als u dus op 29 juni een proefversie start, hebt u nog 29 dagen van de proefversie over.

Raadpleeg onze overgangsgids voor het Extended Access Program als u aan het programma hebt deelgenomen en hulp nodig hebt bij de volgende stappen.

Gratis proefversies en gratis toegang

U kunt u aanmelden voor een gratis proefversie of gratis toegang krijgen tot de populairste Autodesk-cloudsamenwerkingsproducten.

Bekijk, maak, bewerk en deel DWG™-bestanden onderweg via een mobiel apparaat

Bekijk, bewerk en maak CAD-tekeningen in een eenvoudige gebruikersinterface die in uw webbrowser werkt

Revit-worksharing en -samenwerking in de cloud voor teams

Beheersoftware voor bouw- en ontwerpdocumentatie in de cloud

CAD, CAM, CAE en PCB in de cloud op één geïntegreerd platform met Fusion Team voor samenwerking

Een productiebeheeroplossing en samenwerkingstool voor teams die visuele effecten, animaties en games maken

Nuttige bronnen

weergave van groot plafond met verlichtingsarmaturen en zichtbare leidingen

Ontwikkel uw kleine bedrijf

Krijg de hulp(bronnen) die u nodig hebt om u aan het nieuwe normaal aan te passen. Help uw bedrijf competitief te blijven terwijl u groeit en uzelf opnieuw uitvindt.

stylus in hand van vrouw op tablet met een productontwerpafbeelding

Productondersteuning voor werken op afstand

Vertrouw op onze deskundige adviezen, tips en best practices om aan de slag te gaan met uw software en gegevens, om effectief samen te werken en om productief te blijven terwijl iedereen op afstand werkt.