• België - NL

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Informatiecentrum COVID-19

Alleen samen komen we hier doorheen en daarom staan we voor u klaar

en daarom staan we voor u klaar

Het coronavirus houdt de wereld nog altijd in zijn greep. Hier bij Autodesk willen we onze klanten en community's in deze lastige periode zo goed mogelijk voorzien van ondersteuning en informatie.

Vrouw met mondkapje die op een tablet werkt

Werken in het nieuwe normaal

Het is nu belangrijker dan ooit om overal productief te kunnen werken en samenwerken. We hebben voor u een verzameling gemaakt van tips, best practices, licentie- en gebruiksinformatie en technische ondersteuning voor de producten van Autodesk.

Andrew Anagnost, CEO van Autodesk

Andrew Anagnost, CEO van Autodesk

Een bericht van onze CEO

Gemeenschappen, gezinnen en mensen wereldwijd ervaren de impact van het coronavirus, COVID-19. Dit is voor ons allemaal een lastige tijd. We leven mee met iedereen die direct of indirect in aanraking is gekomen met het virus.

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners staat bij Autodesk altijd voorop. We vinden het belangrijk om u te ondersteunen in nieuwe manieren van werken tijdens deze onzekere periode.

We staan voor u klaar

Deze bronnen helpen u effectiever te werken, in contact te komen met de community en te profiteren van onverwachte groeikansen, leermogelijkheden en vernieuwing.

Vrouw met mondkapje aan bureau die op een computer werkt

Versterk de positie van uw kleine bedrijf

Bekijk bronnen en begeleiding om uw bedrijf gereed te maken voor het nieuwe normaal. Behoud een sterke concurrentiepositie terwijl u vernieuwt, groeit en gedijt.

Alle bronnen bekijken (Engelstalig)

Glimlachende vrouw met handen op de heupen die voor een bloemensculptuur staat

Kom in contact met de community

Elke dinsdag organiseren we spreekuren zodat u vragen kunt stellen aan Autodesk-experts. Bovendien kunt u voor meer ondersteuning terecht bij de branche- en productspecifieke groepen en forums.

Vrouw aan bureau met een laptop en beeldscherm

Profiteer van gratis training

Krijg toegang tot virtuele, professionele trainingen via ons Customer FLOW-programma voor werknemers die met verlof of (tijdelijk) ontslagen zijn. Gebruik de vouchercode DGd0VywvlSckA8B.

Onderwijs en leren op afstand

Jongeman draagt een T-shirt en sportjack en glimlacht

Ontdek mogelijkheden voor leren op afstand

Kom erachter hoe Autodesk studenten, docenten en onderwijsinstellingen ondersteunt met gratis toegang tot software, lesprojecten en trainingen in eigen tempo.

Leermiddelen bekijken (Engelstalig)

Jongeman voor een laptop die een blauw shirt draagt en glimlacht

Ga aan de slag met producten voor leren op afstand

Een goede opleiding kunt u ook buiten het klaslokaal krijgen. Ontdek met welke producten van Autodesk u een geslaagde omgeving voor leren op afstand kunt opzetten.

Meer informatie (Engelstalig)

Branchespecifieke hulpmiddelen

Werktuigbouwkundig onderdeel

Koppel ontwerp- en productiestromen

Werk samen aan opensource-ontwerpen, valideer uw eigen ideeën en vind productiefaciliteiten waarin uw oplossingen kunnen worden ingezet, zodat u uw steentje kunt bijdragen in de strijd tegen COVID-19.

Aan de slag (Engelstalig)

Stadspanorama bij zonsondergang

Bekijk AEC-software en -bronnen

Ontdek technologie die uw klanten kan helpen met COVID-19-uitdagingen op het gebied van ontwerp en bouw, en krijg inzicht in de voorbereiding op een veerkrachtige toekomst.

Meer informatie (Engelstalig)

Reacties en vernieuwingen van klanten

Klanten van Autodesk combineren technologie, vindingrijkheid en flexibiliteit om een bijdrage te leveren in de strijd tegen de pandemie.

 • Man in grijze hoody die een prototype van een ventilator bekijkt

  The Ventilator Project

  Toen de start-up van Tyler Mantel stil kwam te liggen vanwege COVID-19, lanceerde hij The Ventilator Project om het tekort aan beademingsapparaten op te lossen.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door The Ventilator Project

 • Afbeelding van een medische faciliteit met de focus op een ziekenhuisbed

  Mountain Productions

  Toen alle evenementen werden geannuleerd wegens de pandemie, besloot dit podiumopbouwbedrijf de entertainmentconstructies om te bouwen voor gebruik in medische situaties.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Mountain Productions

 • Man met veiligheidsbril bouwt een modulair ziekenhuis

  BLOX

  Vanwege de coronacrisis staan de ziekenhuizen onder enorme druk. Deze maker van modulaire ziekenhuizen maakt in een hoog tempo medische faciliteiten voor acute zorg.

Een weg vinden in de wereld na COVID-19

De toekomst van werken gaat er compleet anders uitzien. Mensen verkennen innovatieve manieren om om te gaan met nieuwe protocollen, prioriteiten en mogelijkheden.

Foto in grijstinten van een kantoor met een vrouw op een trap

Hoe drie internationale architectuur- en engineeringbedrijven werken in 2020 nieuw leven inblazen

Bedrijven met voornamelijk werknemers op de bedrijfslocatie moeten nu omschakelen om te voldoen aan de coronaprotocollen. Lees meer over drie internationale architectuurbureaus in 2020 en hoe zij zich de toekomst van werken voorstellen.

Vier mannen werken aan een modulair gebouw in een stoffige bouwfaciliteit

Modulair bouwbedrijf blijft essentieel met social distancing en PBM

Bekijk hoe Factory_OS, een modulair bouwbedrijf dat als essentieel werd aangeduid omdat het betaalbare woningen ontwikkelt, zijn medewerkers veilig houdt door persoonlijke beschermingsmiddelen en maatregelen voor social distancing te implementeren.

Weerspiegeling van een vrouw die in de spiegel kijkt en een VR-bril draagt, met schilderijen op de achtergrond

Geniet vanaf de bank van kunst met digitale museumcollecties

Het digitaliseren van kunst en cultuur had lange tijd geen prioriteit. Tot de coronacrisis uitbrak. Museums moesten sluiten en hun kunst kon alleen nog digitaal worden bewonderd. Digitalisering werd opeens essentieel.

Weergave van de aarde vanuit de ruimte gezien, omringd door een netwerk van lichtpunten

Inspanningen van de Autodesk Foundation

De Autodesk Foundation zet zich samen met 24 bedrijven uit de San Francisco Bay Area in om wereldwijde, internationale en lokale oplossingen voor COVID-19 te financieren. Ze richten zich onder andere op het ontwikkelen van de veerkracht op gezondheids- en economisch vlak van kwetsbare bevolkingsgroepen, non-profitorganisaties en kleine bedrijven die zijn getroffen door het virus. Tot nu toe heeft de Foundation $ 2 miljoen vrijgemaakt voor deze gemeenschappen en er wordt gezocht naar andere manieren om meer te betekenen.

Deel uw feedback

We doen ons best om de klantenservice te bieden die u van ons gewend bent. We ontvangen graag uw feedback, vragen en ideeën over hoe we u beter van dienst kunnen zijn in thuiswerksituaties.