• België - NL

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Autodesk-informatiecentrum voor COVID-19

Andrew Anagnost, CEO van Autodesk

Andrew Anagnost, CEO van Autodesk

Een bericht van onze CEO

Het coronavirus (COVID-19) heeft impact op gemeenschappen en gezinnen van over de hele wereld. Het is een lastige periode voor ons allemaal. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en gemeenschappen heeft nog altijd de hoogste prioriteit bij Autodesk. We willen u graag ondersteunen bij uw nieuwe manieren van werken in deze onzekere tijd.

We staan voor u klaar

U kunt deze verzameling informatiebronnen raadplegen voor hulp bij toegang tot en het gebruik van uw Autodesk-producten en gegevens, samenwerking met uw teams en het behouden van de productiviteit terwijl iedereen op afstand werkt.

man aan tafel werkt op laptop met daarnaast koffiekopje en waterflesje

Bekijk al onze informatiebronnen voor werken op afstand

We hebben belangrijke informatie verzameld zodat u succesvol kunt blijven werken. Denk bijvoorbeeld aan productspecifieke tips, informatie over licenties en gebruik, best practices en technische ondersteuning.

twee handen houden tablet vast waarop Autodesk-software is geopend

Krijg hulp bij Autodesk-producten

Vertrouw op onze deskundige adviezen, tips en best practices voor de producten die u het vaakst gebruikt, om contact te houden en productief te blijven terwijl iedereen op afstand werkt.

glimlachende vrouw staat voor groot metalen beeld van bloemblaadjes

Sluit u aan bij de Autodesk Community

Neem net als andere klanten, partners en deskundige medewerkers deel aan onze community. Hier kunt u antwoord krijgen op al uw vragen of vertellen hoe u het thuiswerken en de samenwerking op afstand ervaart.

man staat aan werktafel, kijkt naar computerscherm en wordt omringd door productiemachines

Waarborg de bedrijfscontinuïteit

Ontdek welke veranderingen Autodesk doorvoert om verstoring van uw bedrijfsvoering zoveel mogelijk te beperken, waaronder uitgestelde betalingstermijnen voor contracten.

glimlachende student zit voor een groot computerscherm

Onderwijs op afstand

Kom erachter hoe Autodesk studenten, onderwijzers en onderwijsinstellingen ondersteunt met gratis toegang tot software, klassikale projecten en trainingen op eigen tempo.

beeld van de aarde gezien vanuit de ruimte, omgeven door een netwerk van lichtpunten

Reactie van Autodesk Foundation

De Autodesk Foundation zet zich samen met 24 andere bedrijven uit de San Francisco Bay Area in om wereldwijde, nationale en lokale oplossingen voor de coronacrisis te financieren. De inspanningen zijn gericht op het opbouwen van veerkracht, zowel op gezondheids- als economisch vlak, onder kwetsbare bevolkingsgroepen, non-profitorganisaties en kleine bedrijven die problemen ervaren door het virus. De Foundation heeft tot nu toe USD 1 miljoen vrijgemaakt voor deze gemeenschappen en onderzoekt manieren om meer te helpen.

Deel uw feedback

We willen ook nu dezelfde hoogwaardige klantenservice bieden die u van ons gewend bent. We staan open voor feedback, vragen en ideeën over hoe we u beter van dienst kunnen zijn in een werksituatie op afstand.