SOFTWARE DIE U KUNT VERTROUWEN. KIES VOOR ORIGINELE AUTODESK-SOFTWARE

ORIGINELE AUTODESK-PRODUCTEN

Waarom u beter originele Autodesk-software kunt gebruiken

Ongeldige software verhoogt het risico op softwarefouten en blootstelling aan malware, wat een aanzienlijk productiviteitsverlies tot gevolg kan hebben.

De garantie en ondersteuning door Autodesk geldt alleen voor originele Autodesk-producten. Koop uw software rechtstreeks bij Autodesk of via een geautoriseerde reseller om de prestaties en betrouwbaarheid te krijgen die u verwacht. Ook hebt u dan altijd toegang tot de nieuwste functies, beveiligingsupdates, eerdere versies en nog veel meer.

Originele Autodesk-producten

Originele Autodesk-programma's

  • Originele Autodesk-service

    Hebt u een melding ontvangen van de Genuine Autodesk Service? Deze service voert tests uit op bepaalde typen ongeldige Autodesk-software.

  • Software asset management (SAM)

    Onze best practices op het gebied van SAM zorgen ervoor dat u altijd over het juiste aantal licenties beschikt. Zo verspilt u geen geld aan onnodige software.

  • Controleer uw licenties

    Met dit programma kunt u uw gebruik van de Autodesk-software evalueren en controleren of de Autodesk-licentieovereenkomsten worden nageleefd. Desgewenst ontvangt u een bericht en instructies via e-mail en/of een brief. Autodesk kan u ook verzoeken om een licentiebeoordeling uit te voeren.

Help mee om softwarepiraterij en inbreuk te voorkomen

Veel mensen kopen of gebruiken onbewust ongeldige software. Onbevoegde verkopers kunnen ongeldige software met grote kortingen verkopen, op veilingsites van de hand doen of gebundeld met computerhardware aanbieden.

Bescherm uzelf en anderen door u bewust te zijn van dit probleem, en door melding te maken van inbreuk of websites waarvan u vermoedt dat ze illegale Autodesk-producten verkopen of distribueren.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op veelgestelde vragen over onze programma's, beveiliging tegen ongeldige software en nog veel meer.