• België - NL

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

AANBIEDING

Bespaar nu tot 40% op Fusion 360.

/* CODE TO HIDE GFP BANNER WHILE FLASH IS ACTIVE */

Aanbieding Autodesk Online Store:

In het kader van deze promotie ontvangt u 40% korting op de adviesprijs bij aankoop van een nieuw 1-jarig of 3-jarig abonnement op Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension en Fusion 360 – Generative Design Extension (exclusief btw). 

 

Deze promotie is van toepassing op de volgende producten in de Autodesk eStore: Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension en Fusion 360 – Generative Design Extension. 

 

Deze aanbieding is geldig van 16-09-2020 tot en met 16-10-2020 in Autodesk EMEA eStores en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of promoties. De aanbieding is niet geldig waar wettelijke verboden of beperkingen gelden. De producten moeten worden aangeschaft via de Autodesk Online Store en de korting wordt automatisch toegepast op uw winkelwagentje. Tot de EMEA eStores behoren: www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.frwww.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.com.tr.

 

Onderwijslicenties, waaronder nieuwe licenties, upgrades en migraties, en onderwijs-naar-commerciële overdrachten komen niet in aanmerking. Deze actie is niet geldig voor productlicenties die zijn aangeschaft via het Autodesk Employee Purchase Program.  Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met voorwaarden of kortingen die worden aangeboden in het Major Account-programma. 

 

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM DEZE PROMOTIE OP ELK GEWENST MOMENT EN ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF TE WIJZIGEN. DE PRIJZEN VAN AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN. 

 

Autodesk, Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension en Fusion 360 – Generative Design Extension zijn geregistreerde handelsmerken van Autodesk Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen, specificaties en prijzen te allen tijde en zonder kennisgeving aan te passen en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document.

© 2020 Autodesk, Inc. Alle rechten voorbehouden.

RUIL IN EN BESPAAR TOT 25%

Hebt u een permanente licentie? Ruil deze in voor een nieuw 3-jarig abonnement en bespaar 25% of voor een nieuw 1-jarig abonnement en bespaar 20%. U kunt inruilen voor hetzelfde product of een ander in aanmerking komend product, inclusief branchecollecties. 

Hebt u een onderhoudsplan?

Wanneer het tijd is om uw onderhoudsplan te verlengen, kunt u met korting overstappen op een abonnement (en ook upgraden naar een collectie). U profiteert 10 jaar van een verlengingsprijs met korting.

 • Juridische voorwaarden en bepalingen

  Juridische bepalingen

  Autodesk stelt software en services beschikbaar op basis van een abonnement of licentie. De rechten om Autodesk-software en -services (waaronder gratis software of services) te installeren, er toegang toe te verkrijgen of anderszins te gebruiken, zijn beperkt tot de licentie- en servicerechten die nadrukkelijk door Autodesk zijn verleend in de van toepassing zijnde licentie- of serviceovereenkomst, en onderworpen aan acceptatie en naleving van alle bepalingen van deze overeenkomst. Als u een abonnement afsluit, kan dit voor een vast bedrag per maand of per jaar automatisch worden verlengd (afhankelijk van beschikbaarheid). Mogelijk zijn niet alle voordelen en aanschafmogelijkheden voor alle software of services in alle talen en/of locaties beschikbaar. Voor toegang tot cloudservices is een internetverbinding vereist. De toegang tot cloudservices is onderworpen aan de geografische beperkingen die in de Servicevoorwaarden worden genoemd.

  Aanbieding Autodesk Online Store:

  Andere aanbiedingen:

  Autodesk behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving deze promoties geheel of gedeeltelijk te annuleren, op te schorten of te wijzigen. Prijzen voor Autodesk-software zijn onderhevig aan wijzigingen.

Wees als eerste op de hoogte

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U ontvangt bericht over geplande uitverkopen en aanbiedingen.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

Nee bedankt, ik wil geen ondersteuning van ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE