Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Hebt u een oude, permanente licentie?

Dien uw serienummer in en bespaar tot 20% op een 1-jarig of 3-jarig abonnement op hetzelfde of een ander afzonderlijk product, inclusief collecties.

Hebt u een onderhoudsplan?

Wanneer het tijd is om uw onderhoudsplan te verlengen, kunt u met korting overstappen op een abonnement (en ook upgraden naar een collectie). U profiteert 10 jaar van een verlengingsprijs met korting.

 • Juridische voorwaarden en bepalingen

  Juridische bepalingen

  Autodesk stelt software en services beschikbaar op basis van een abonnement of licentie. De rechten om Autodesk-software en -services (waaronder gratis software of services) te installeren, er toegang toe te verkrijgen of anderszins te gebruiken, zijn beperkt tot de licentie- en servicerechten die nadrukkelijk door Autodesk zijn verleend in de van toepassing zijnde licentie- of serviceovereenkomst, en onderworpen aan acceptatie en naleving van alle bepalingen van deze overeenkomst. Als u een abonnement afsluit, kan dit voor een vast bedrag per maand of per jaar automatisch worden verlengd (afhankelijk van beschikbaarheid). Mogelijk zijn niet alle voordelen en aanschafmogelijkheden voor alle software of services in alle talen en/of locaties beschikbaar. Voor toegang tot cloudservices is een internetverbinding vereist. De toegang tot cloudservices is onderworpen aan de geografische beperkingen die in de Servicevoorwaarden worden genoemd.

  Aanbieding Autodesk Online Store:

  Andere aanbiedingen:

  Autodesk behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving deze promoties geheel of gedeeltelijk te annuleren, op te schorten of te wijzigen. Prijzen voor Autodesk-software zijn onderhevig aan wijzigingen.

Wees als eerste op de hoogte

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U ontvangt bericht over geplande uitverkopen en aanbiedingen.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

Nee bedankt, ik wil geen ondersteuning van ${RESELLERNAME}