VERLENGING VAN AUTODESK-SOFTWARE

Profiteer van speciale prijzen als u verlengt en kom meer te weten over uw opties, waaronder de mogelijkheid om voor een scherpe prijs over te stappen op een branchecollectie.

Bespaar 10% als u verlengt

Om onze waardering voor trouwe klanten als u te tonen, profiteert u van speciale verlengingsprijzen (doorgaans 10% minder dan u zou betalen voor een nieuw abonnement) als u verlengt voordat uw abonnement verloopt.1

Hoe u nog meer kunt besparen

Loop geen verlengingsopties mis die u kunnen helpen meer geld in uw zak te houden.

Vergrendel uw prijs voor 3 jaar

Vergrendel uw prijs bij verlenging of overstap naar een nieuw abonnement met een looptijd van 3 jaar. Hiermee hebt u 3 jaar lang zorgeloos toegang tot uw software, verbeterde operationele efficiëntie en voorspelbare softwarebudgettering.2

Krijg meer met een abonnement op een branchecollectie

Upgrade naar een branchecollectie en profiteer van aanzienlijke besparingen op onze krachtigste software voor uw branche, gecombineerd in één eenvoudig pakket.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Krachtige BIM- en CAD-tools voor ontwerpers, engineers en aannemers. Omvat onder andere Revit, AutoCAD en Civil 3D.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Met Inventor, AutoCAD, Fusion 360 en meer beschikt u over professionele tools voor productontwikkeling en productieplanning.

 • Media & Entertainment Collection

  Breid de rendering- en simulatiemogelijkheden van uw studio uit en bied uw vormgevers krachtige modellerings- en animatietools.

Upgrade uw plan wanneer u verlengt

Dit is hét moment om te profiteren van aanbiedingen die u kunnen helpen een concurrentievoordeel te behalen.

Hebt u een abonnement voor meerdere gebruikers?

Abonnementen met toegang voor meerdere gebruikers worden volledig beëindigd op 7 augustus 2022. Mis geen tijdelijke 2-voor-de-prijs-van-1-aanbieding als u één abonnement voor meerdere gebruikers inruilt voor twee gebruikersabonnementen op naam tegen een prijs die overeenkomt met wat u momenteel betaalt.3

Ontdek de Premium-ervaring

Premium-abonnementen kunnen bedrijven die 50 of meer softwareabonnementen beheren, helpen efficiënter te werken met voordelen zoals:

 • Eenmalige aanmelding

  Profiteer van extra beveiliging dankzij eenmalige aanmelding  voor alle Autodesk-software .

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week live-ondersteuning

  Liveondersteuning is op elk moment beschikbaar, ook 's nachts en in het weekend.

 • Gedetailleerde gebruiksrapporten

  Bekijk en exporteer gedetailleerde gebruiksrapporten per gebruiker om inzicht te krijgen in trends.

Stem uw abonnementen op dezelfde verlengingsdatum af

Maak uw leven gemakkelijker. Bespaar tijd, verbeter het budgetbeheer en verlaag bedrijfskosten door de verlengingsdatums van uw abonnementen op elkaar af te stemmen. Neem contact op met uw reseller of verkoopvertegenwoordiger om na te gaan of u in aanmerking komt.

Hebt u seats nodig voor extra gebruikers?

Voeg softwareseats aan uw abonnement toe wanneer het tijd is om te verlengen, zodat ze automatisch worden afgestemd op uw huidige verlengingsdatum.

Hoe verleng ik mijn abonnement?

Hoe u kunt verlengen, hangt af van hoe u het abonnement hebt aangeschaft.

Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij u automatisch verlengen hebt uitgeschakeld. Meld u aan bij uw Autodesk-account, selecteer het product dat u wilt verlengen en controleer of automatisch verlengen is ingeschakeld en uw betaalmethode up-to-date is.

Aanmelden

Voordat uw abonnement verloopt, ontvangt uw contractmanager een e-mail ter herinnering. Deze abonnementen worden namelijk niet automatisch verlengd.

Neem wanneer het tijd is om te verlengen contact op met uw verkoopvertegenwoordiger om uw mogelijkheden te bespreken, waaronder toevoeging van seats, afstemming van de factureringsdatums van uw abonnementen, een upgrade naar een Premium-abonnement of een overstap op een branchecollectie.

Als u wilt verlengen, neemt u contact op met de verkoopmedewerker of laat u ons contact met u opnemen.

Voordat uw abonnement verloopt, worden er herinneringsmails naar uw contractmanager gestuurd.

Neem wanneer het tijd is om te verlengen contact op met uw reseller om uw mogelijkheden te bespreken, waaronder toevoeging van seats, afstemming van de factureringsdatums van uw abonnementen, een upgrade naar een Premium-abonnement of een overstap op een branchecollectie.

Als u wilt verlengen, neemt u contact op met de reseller via de gegevens in de verlengingsmelding of gebruikt u de Autodesk Reseller Locator.

Verlopen abonnementen kunnen niet opnieuw worden geactiveerd of opnieuw worden gestart. Als u de software wilt gebruiken, moet u een nieuw abonnement aanschaffen. Doorgaans kunt u de aanschafmogelijkheden voor een nieuw abonnement bekijken wanneer u de verlopen software start. U kunt ook rechtstreeks bij Autodesk of bij een geautoriseerde Autodesk-reseller

Promoties, kortingen en speciale aanbiedingen bekijken

Hebt u vragen over verlengingen of hebt u hulp nodig?

Als u het onderstaande formulier invult, neemt een verlengingsspecialist van Autodesk contact met u op.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Dank u! Een verlengingsspecialist van Autodesk neemt binnenkort contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de verlengingsoptie die het beste past bij uw budget, bedrijf en projecten.