Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Mogelijkheden voor onderhoudsplan

Autodesk stopt op 7 mei 2021 met onderhoudsplannen. Profiteer tijdens uw verlenging van speciale aanbiedingen om met korting over te stappen op een abonnement.

Abonnementsvoordelen

Autodesk-abonnees profiteren van talloze voordelen, waaronder betere toegang, flexibel beheer en tools voor verbeterde inzichten.

Meer toegang

Doe uw voordeel met uitgebreide toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van tools, technologieën en services die aan uw behoeften voldoen, nu en in de toekomst.

Flexibel beheer

Beheer gebruikers en kosten beter door toegang te bieden tot de juiste producten en updates wanneer uw team die nodig heeft.

Waardevolle inzichten

Benut de gebruiksvriendelijke rapportagetools om productgebruik, uitgaven, productiviteit en toekomstige behoeften te evalueren en te analyseren.

Bespaar door uw seats van onderhoudsplannen in te ruilen

Stap bij uw volgende verlenging over op abonnementen – tegen een prijs die overeenkomt met wat u op dit moment betaalt – en vermijd de verhoging van de onderhoudsprijs met 20% vanaf 7 augustus 2020.1

Stand-alone-onderhoudsplan

Ruil één seat van een onderhoudsplan in voor één abonnement.

Netwerkonderhoud

Profiteer van een 2-voor-de-prijs-van-1-aanbieding en ontvang 2 gebruikersabonnementen op naam voor elke netwerkonderhoudsseat die u inruilt.

Hebt u een Design & Creation Suite?

Suites kunnen niet meer worden verlengd. Stap voor een vergelijkbare prijs over op een branchecollectie voor toegang tot meer tools.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Krachtige BIM- en CAD-tools voor ontwerpers, engineers en aannemers. Omvat onder andere Revit, AutoCAD, Civil 3D en meer.

Product Design & Manufacturing Collection

Met Inventor, AutoCAD, Fusion 360 en meer beschikt u over professionele tools voor productontwikkeling en productieplanning.

Media & Entertainment Collection

Breid de rendering- en simulatiemogelijkheden van uw studio uit en bied uw vormgevers krachtige modellerings- en animatietools.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over onderhoud.

Wat gebeurt er als mijn onderhoudsplan verloopt?

Als u uw onderhoudsplan laat verlopen, kunt u uw permanente licentie gewoon blijven gebruiken. U ontvangt echter geen onderhoudsvoordelen meer, zoals toegang tot de nieuwste software, technische ondersteuning en rechten voor eerdere versies.

Stijgt de abonnementsprijs als ik de seats van mijn onderhoudsplan inruil?

Als u gebruikmaakt van een inruilaanbieding voor onderhoudsplannen, kunt u bij verlenging blijven profiteren van deze kortingsprijs. Deze is lager dan de verlengingsprijs voor een onderhoudsplan en veel lager dan de kosten voor een nieuw abonnement. Om duidelijkheid te geven over de speciale verlengingsprijzen, hebben we onze prijsrichtlijnen verlengd tot 2028.

Zolang u doorgaat met verlengen, stijgt de speciale adviesprijs voor verlenging in 2021, 2023, 2025 en 2027 met maximaal 5%. De voorgestelde adviesprijs voor verlenging verandert niet in 2022, 2024, 2026 en 2028.2

Heb ik nog steeds toegang tot mijn bestanden en gegevens nadat ik ben overgestapt op een abonnement?

Alle bestanden en gegevens die met uw onderhoudsplan zijn gemaakt, blijven voor u beschikbaar nadat u bent overgestapt op een abonnement.

Als ik overstap op een abonnement, worden mijn programma's en gegevens dan in de cloud opgeslagen?

Desktopsoftwaretoepassingen op abonnementsbasis worden net als gekoppelde gebruikersgegevens op uw lokale computer opgeslagen. Cloudservicetoepassingen worden uitgevoerd via de cloud. U kiest zelf waar u uw gegevens opslaat: in de cloud of op uw lokale computer.

Heb ik internettoegang nodig als ik overstap op een abonnement?

Met een abonnement hebt u af en toe internettoegang nodig, zodat uw abonnement eenmaal per 30 dagen kan worden gevalideerd.

Kan ik mijn onderhoudsplan nog steeds verlengen?

U kunt uw onderhoudsplan verlengen tot 6 mei 2021, waarna we het onderhoud volledig beëindigen en u niet meer kunt verlengen. Bovendien stijgt de prijs van onderhoudsverlengingen vanaf 7 augustus 2020 met 20%.

Hebt u nog vragen over uw onderhoudsopties?

Als u het formulier invult, neemt een vertegenwoordiger van Autodesk contact met u op.

Dank u! Een verlengingsspecialist van Autodesk neemt binnenkort contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de verlengingsoptie die het beste past bij uw budget, bedrijf en projecten.