Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ONLINE CAD- EN CLOUD CAD-SOFTWARE

Werk overal sneller en slimmer met online en cloud CAD-software.

Bouwvakkers die cloud CAD-software op een tablet gebruiken

Wat is cloud en online CAD-software?

Cloud en online CAD-software (Engelstalig) worden uitgevoerd in een lokale browser of via een web- of mobiele app, in tegenstelling tot traditionele CAD-software, die op een lokale computer is geïnstalleerd. Ze bieden veel van dezelfde mogelijkheden als traditionele CAD-software, maar worden bijgewerkt via een externe server en worden verkregen via een abonnement, meestal op maand- of jaarbasis.

Voordelen van cloud en online CAD

Overal ontwerpen

Profiteer overal van de kracht van Autodesk cloudsoftware. Teken, bewerk en bekijk CAD-ontwerpen op verschillende apparaten.

Verbeterde samenwerking

Verminder communicatietijd en breng ontwerpteams samen in een omgeving die de kracht van de cloud gebruikt. Houd teamleden op de hoogte van de meest recente ontwerpen en plannen.

Gestroomlijnde workflows

Stroomlijn de workflows van concepten, beoordelingen en revisies. Volg projecten, voeg opmerkingen toe, deel bestanden en neem uw projecten mee op locatie met online CAD of via uw mobiele apparaat.

Onze cloud en online CAD-software

AutoCAD online web-CAD-editor

AutoCAD-webapp

De nieuwe AutoCAD-webapp wordt meegeleverd wanneer u zich abonneert op AutoCAD of AutoCAD LT. Zonder dat iets moet worden geïnstalleerd, kunt u uw workflows uitbreiden en uw CAD-tekeningen snel bekijken en bewerken in de webbrowser op uw apparaat.

Mobiele AutoCAD-cloud CAD-app

Mobiele AutoCAD-app

De nieuwe mobiele AutoCAD-app wordt meegeleverd wanneer u zich abonneert op AutoCAD of AutoCAD LT. Met de app kunt u uw tekeningen onderweg en op locatie bekijken, maken, bewerken en delen vanaf een mobiel apparaat.

Aanvullende online en cloud CAD-oplossingen

Fusion 360 is cloud CAD-software

Fusion 360

Fusion 360 is de eerste 3D CAD-, CAM- en CAE-tool in zijn soort. Koppel uw hele productontwikkelproces aan één platform in de cloud, dat zowel op Mac als pc werkt. Werk samen met uw team, neem controle over versiebeheer, rendeer modellen en deel of publiceer uw ontwerpen - allemaal in de cloud.

Autodesk-cloudservices voor 3D-ontwerp

Autodesk-cloudservices

Ontwerp in de cloud met de Autodesk-cloudservices. Bewerken, samenwerken en renderen in de cloud. Altijd en overal bestanden uploaden en openen. Of u nu samen met anderen moet werken aan een mockup of een 3D-beeld moet renderen, als u cloudservices aan uw Autodesk-software toevoegt, kunt u uw taken sneller uitvoeren.

Tinkercad is online CAD-software

Tinkercad

Tinkercad is een gratis, online CAD-app voor 3D-ontwerpen, -elektronica en -codering. Het wordt gebruikt door leraren, kinderen, hobbyisten en ontwerpers om van alles te bedenken, ontwerpen en maken.

Meer informatie over cloud en online CAD