Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • België - NL

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ABONNEMENTSVOORDELEN

Met een abonnement op Autodesk-producten beschikt u over de meest flexibele en kosteneffectieve manier om uw softwaretools voor 3D-ontwerp, engineering en entertainment te gebruiken en beheren.

Belangrijkste abonnementsvoordelen

Voordelen voor Autodesk-abonnees: toegang

Meer toegang

Geniet van uitgebreide toegang tot de nieuwste innovaties van tools, technologieën en services die aan uw behoeften voldoen, nu en in de toekomst.

Abonnementsvoordeel van Autodesk: beheer

Flexibel beheer

Beheer gebruikers en kosten beter door toegang te bieden tot de juiste producten en updates wanneer uw team die nodig heeft.

Abonnementsvoordelen van Autodesk: inzicht

Waardevol inzicht

Evalueer en analyseer productgebruik, uitgaven, productiviteit en toekomstige behoeften met eenvoudige rapportagetools en waarschuwingen.

Meer toegang

Met een abonnement hebt u toegang tot de recentste updates en eerdere versies. Bovendien kunt u uw software altijd en overal gebruiken.

 • Voortdurende software-updates

  Gebruik de desktop-app van Autodesk voor updates van producten, toegang tot cloudservices en aanvullende mogelijkheden zodra deze beschikbaar zijn, of wanneer u dat wilt.

  Meer informatie

 • Snelle installatie

  Via uw Autodesk-account kunt u gebruikers direct toegang geven tot producten die u hebt aangeschaft. Dit doet u door ze rechtstreeks op apparaten te implementeren of gebruikers toestemming te geven deze zelf te installeren vanuit de desktop-app van Autodesk.

  Aanmelden

 • Vernieuwde en verbeterde ondersteuning

  Kies voor hulp via telefoon, online chat, e-mail of desktopassistentie op afstand om uw technische problemen sneller op te lossen. 

  Meer informatie

Flexibel beheer

Behoud het overzicht met eenvoudig softwarebeheer en verbeterde beveiliging.

 • Gecombineerd software- en downloadbeheer

  Sorteer, doorzoek en filter al uw producten en services in één weergave in uw Autodesk-account en kies de downloadmethode die het beste bij u past.

  Meer informatie

 • Gemakkelijk gebruikersbeheer

  Gebruik uw Autodesk-account om te beheren wie toegang heeft tot producten en services. Maak toewijzingen per product of gebruiker, afhankelijk van wat handiger is binnen uw bedrijf.

  Meer informatie

 • Vereenvoudigde levering van updates

  Beperk administratieve uitgaven door machtigingen voor updates van producten en automatische levering van deze updates bij gebruikers in te stellen via de desktop-app van Autodesk.

  Meer informatie

 • Verbeterde beveiliging

  U kunt erop vertrouwen dat de beveiligingsdeskundigen van Autodesk hun best doen om uw eigendommen veilig te houden en uw privacy te beschermen met de recentste beveiligingsupdates en patches.

  Meer informatie (Engels)

 • Flexibele termijnen

  Probeer nieuwe tools zonder grote investeringen vooraf. Betaal voor een termijn naar keuze, zodat u beter kunt voldoen aan uw wisselende software- en budgetvereisten.

  Meer informatie

Waardevol inzicht

Dankzij rapportagetools en meldingen kunt u softwaregebruik, uitgaven, productiviteit en toekomstige behoeften eenvoudiger analyseren en evalueren.

 • MELDINGEN EN WAARSCHUWINGEN

  Ga voor informatie over uw contractstatus naar uw Autodesk-account. Hier kunt u abonnementen verlengen of wisselen van product voordat uw abonnement verloopt. Zo voorkomt u uitvaltijd. 

  Meer informatie

 • Gebruiksrapport cloud credits

  Beheer en optimaliseer hoe u en uw organisatie cloud credits uitgeven voor pay-as-you-go services.

  Meer informatie

 • Budgetplanning

  Abonnementskosten zijn transparant en voorspelbaar. Zo kunt u softwarekosten eenvoudiger doorberekenen aan klantprojecten en voorspellingen maken voor de toekomst.

Verbeterde ondersteuning

Met de nieuwe en verbeterde ondersteuning voor abonnees krijgt u sneller en eenvoudiger hulp wanneer u die het hardst nodig hebt. U hebt niet alleen toegang tot online bronnen, maar kunt ook een telefoongesprek plannen met de technische ondersteuning van Autodesk. Hiervoor geldt geen toeslag.

Stap over van een onderhoudsplan op een abonnement en bespaar

Wanneer het tijd is om te verlengen, kunt u nu overstappen op een abonnement voor dezelfde prijs als verlenging van uw onderhoudsplan. Of u kunt met korting overstappen op een branchecollectie.

Veelgestelde vragen

Moet ik verbonden zijn met internet om mijn software te gebruiken?

Nee. Na de oorspronkelijke activering werkt uw software voor 30 dagen offline. Daarna dient u opnieuw verbinding te maken. We geven u hierover 7 dagen van tevoren een waarschuwing.

Wordt al mijn werk automatisch in de cloud geplaatst?

Desktoptoepassingen en alle bijbehorende gebruikersgegevens worden opgeslagen op uw lokale apparaat. Wanneer u cloudtoepassingen gebruikt, kunt u ervoor kiezen om gegevens in de cloud of op uw lokale apparaat op te slaan.

Is upgraden verplicht?

Als abonnee hebt u te allen tijde toegang tot de recentste updates, maar u bepaalt of en wanneer u wilt upgraden.

Mogelijk zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Abonnementsprogramma's zijn onderworpen aan de geldende Algemene abonnementsvoorwaarden van Autodesk (Engels) en/of de Gebruiksvoorwaarden van Autodesk (Engels).