BEHEER

Gegevensbeveiliging van gebruikerslicenties


Wanneer u voor het eerst inlogt en Autodesk-producten en -services autoriseert, verzamelt Autodesk ID's, zoals unieke apparaatidentificatoren, IP-adressen, product-ID's, productlicenties en accountgebruikersnamen. We verzamelen ook elektronische informatie, zoals besturingssystemen, productgebruik en geolocatie-informatie, en verzenden deze informatie naar Autodesk-servers. Raadpleeg de Privacyverklaring van Autodesk (.nl) voor meer informatie over persoonsgegevens die door Autodesk zijn verwerkt.

 

Naast gegevensverzameling voor genoemde gebruikerslicentiedoeleinden, verkrijgen we op verschillende manieren persoonlijke gegevens om de diensten van Autodesk te kunnen leveren. Bijvoorbeeld, worden sommige persoonlijke gegevens verzameld direct bij u, zoals wanneer u omhoog voor een rekening ondertekent of een product gebruikt, een product of een dienst registreert, voor onze nieuwsbrief, of één van onze gebeurtenissen, of anders contact met ons opneemt. Andere gegevens worden automatisch verzameld of gegenereerd over hoe, wanneer en waarom u met onze producten werkt. We hebben ook bepaalde gegevens over u van derden, zoals partners en partners. We gebruiken uw persoonsgegevens aandachtig en op handige manieren, zoals beschreven in de Privacyverklaring van Autodesk. (.nl)

Veelgestelde vragen

Hoe worden de gegevens verzameld en opgeslagen?

De gegevens worden opgeslagen voor nalevings- en rapportagedoeleinden in systemen die voldoen aan de Autodesk-richtlijnen voor beveiliging en privacy. (Engelstalig) Als een gegevensincident met persoonsgegevens betrekking heeft, bepaalt de toepasselijke wetgeving inzake kennisgeving van inbreuken het type vereiste melding en de tijdlijn ervan. Lees meer over onze maatregelen voor incidentrespons.(Engelstalig)

Hoe worden gebruikersreferenties veilig overgedragen en opgeslagen?

Gebruikers verifiëren zich bij de identiteitsservice aan de hand van hun Autodesk-id, die codering afdwingt tijdens de overdracht via HTTPS met TLS-versie 1.2-codering en vereist dat elke gebruiker van de klant een uniek e-mailadres en wachtwoord voor verificatie heeft. 
U kunt er ook voor kiezen om meervoudige verificatie in te schakelen voor uw organisatie of, als u een in aanmerking komend Autodesk-plan hebt, kunt u integreren met Autodesk single sign-on (SSO) als u een op SAML gebaseerde identiteitsprovider hebt (bijvoorbeeld ADFS of PingFederate). Alle gebruikerswachtwoorden worden opgeslagen als een unidirectionele, gezouten knoeiboel.

Wat zijn de specifieke IP-adressen en de fysieke locaties van de Autodesk-servers voor benoemde gebruikerslicenties?

Om veiligheidsredenen worden de fysieke locaties van de Autodesk-servers niet gepubliceerd. De licentieservice slaat de gegevens die het verzamelt niet op voor licentiedoeleinden, na de tijd die nodig is voor het oplossen van problemen, volgens de richtlijnen van Autodesk voor het bewaren van gegevens. Voor nalevings- en rapportagedoeleinden op langere termijn worden de gegevens opgeslagen in andere systemen, die voldoen aan de Autodesk-richtlijnen voor beveiliging en privacy.(Engelstalig)

Hoe beveiligt Autodesk zijn infrastructuur voor licenties voor benoemde gebruikers?

Het Autodesk Security framework is ontwikkeld volgens industriestandaarden om consistente beveiligingsmethoden te hanteren. Hierdoor kunnen we veilig bouwen, veilig werken en veilig blijven. Dit kader is van toepassing op alle beveiligingsprogramma's van Autodesk, inclusief de infrastructuur waarop onze benoemde gebruikerslicenties worden uitgevoerd. Meer informatie over het beveiligingsprogramma van Autodesk vindt u in ons Trust Center. (Engelstalig)

Wat zijn de ondersteunde proxyconfiguraties voor benoemde gebruikerslicenties?

Zijn er toepassingen van derden of firewalloplossingen die niet compatibel zijn met de Autodesk-licenties voor benoemde gebruikers?

Ik gebruik een Firewall of een volmacht, of allebei, in mijn organisatie. Welke domeinen of protocollen zijn die voor genoemde gebruikersvergunning om toestaan te werken?


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken