Accountbeheer voor onderwijs

Bevestiging van geschiktheid als beheerder


Docenten en labbeheerders voor onderwijsinstellingen moeten bevestigen dat zij in aanmerking komen om toegang te krijgen tot educatieve licenties voor meerdere gebruikers en netwerken. In het kader van dit proces kan u worden gevraagd om documentatie over de werkgelegenheid bij een gekwalificeerde onderwijsinstelling.

 

Belangrijk: Begin zo vroeg mogelijk met het proces om te controleren of u in aanmerking komt voor deze software, zodat u toegang hebt tot de software wanneer de lessen worden gestart. Als uw school nog niet is geregistreerd als gekwalificeerde onderwijsinstelling, kan het zeven dagen of langer duren om de school te valideren. Nadat u hebt bevestigd in aanmerking te komen voor deze aanbieding, ontvangt u één jaar gratis* toegang tot Autodesk-software en -services die beschikbaar zijn via de Autodesk Education Community (Engelstalig). (U kunt toegang elk jaar vernieuwen u in aanmerking komt.)


Bevestig de geschiktheid en maak een account

U hebt een Autodesk Education-account nodig om software te implementeren op meerdere gebruikers of apparaten binnen uw instelling. Als u voor een regionaal of districtskantoor werkt en verantwoordelijk bent voor de softwareaankoop voor meerdere onderwijsinstellingen, moet u een aparte account voor elke instelling maken.

 

Om te bevestigen of uw instelling in aanmerking komt voor deze aanbieding en een account aan te maken:

 1. Ga naar de pagina Producten ophalen (Engelstalig).
 2. Bekijk hoe het video op die pagina voor een volledige beschrijving van het proces werkt om geschiktheid te bevestigen en een rekening te openen als u niet reeds hebt.
 3. Klik op Beginnen op die pagina.
 4. Volg de instructies op het scherm om basisinformatie in te voeren over uw school en uzelf. Selecteer een van de volgende opties wanneer u wordt gevraagd om uw educatieve rol te selecteren:
  1. Kies IT-beheerder als u software namens uw instelling wilt implementeren op meerdere gebruikers of apparaten.
  2. Kies Onderwijzer als u van plan bent om deze software met studenten te gebruiken.
 5. Nadat je accountgegevens zijn verzonden, ontvang je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Klik op de koppeling in de e-mail om uw account te activeren.

Vereisten voor aanvullende documentatie

In sommige gevallen kan worden gevraagd om extra bewijs van geschiktheid te leveren van:

 • Uw volledige naam (moet overeenkomen met de naam die in de schoolregistratie wordt weergegeven)
 • De volledige naam van de onderwijsinstelling
 • Een datum binnen de huidige schoolperiode

Hier zijn enkele voorbeelden van de juiste documenten, ervan uitgaande dat deze de bovenstaande informatie bevatten:

 • Officiële brief van de onderwijsinstelling (u kunt deze sjabloon gebruiken)
 • Registratie-ontvangstbewijs
 • Tuifkist
 • Student- of medewerkers-ID (foto niet vereist)
 • Cijferlijst
 • Faculteitsvermelding op schoolwebsite

U hebt maximaal 14 dagen om een geschikt document te uploaden. Zodra u uw documentatie hebt geüpload, kan het een paar dagen duren voordat uw geschiktheid wordt bevestigd door SheerID, onze externe verificatiedienstverlener.

 

Zodra is bevestigd dat u in aanmerking komt voor deze actie, ontvangt u een bevestigingsmail met de instemming van u in de Education Community.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken