Accountbeheer voor onderwijs

De institutionele toegang tot onderwijssoftware vernieuwen

De manier waarop u toegang tot uw educatieve software kunt verlengen, is afhankelijk van uw licentietype.

• Licenties voor meerdere gebruikers van één jaar: Deze aanbieding wordt momenteel automatisch met een jaar verlengd
  • Netwerklicenties: wanneer uw licentie verloopt, genereert u een nieuw netwerklicentiebestand. Raadpleeg Een licentiebestand verkrijgen en installeren voor meer informatie.
  • Standalone licenties met meerdere seats: heractiveer door het bestaande serienummer in te voeren in het product dat u wilt verlengen:
    1. Klik op het vervolgkeuzemenu Sign in en selecteer Manage License.
    2. Vouw in de License Manager de licentiedetails uit en selecteer Update.
    3. Voer het serienummer opnieuw in en klik op Activeren.
    4. Klik in het welkomstscherm op Activeren.
    5. Klik op Finish.
    6. De nieuwe vervaldatum wordt weergegeven in de License Manager.

Tip: als u uw serienummer van het product wilt vinden, raadpleegt u Uw productlicentiegegevens bekijken.