Accountbeheer voor onderwijs

Geschiktheid voor het Education-plan


In aanmerking komende studenten en docenten zijn degenen die voldoen aan de minimumleeftijd en ingeschreven zijn bij, werkzaam zijn bij of contractanten van een gekwalificeerde onderwijsinstelling. Een gekwalificeerde onderwijsinstelling is een instelling die door een bevoegd overheidsagentschap is geaccrediteerd voor het onderwijzen van ingeschreven studenten. Hieronder vallen het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs.

 

Raadpleeg de Gebruiksvoorwaarden voor onderwijs voor meer informatie.


Studenten

In aanmerking komende studenten zijn ook studenten die voldoen aan de minimumleeftijd en die deelnemen aan het volgende:

 • Homeselectie
  Homeselectie van leerlingen komt in aanmerking als ze documentatie kunnen verstrekken over lidmaatschap van een nationaal erkend zelfgekozen orgaan (of een orgaan dat door een lokale schoolregering wordt erkend als een aanvaardbaar alternatief voor een geaccrediteerde onderwijsinstelling).
 • Thesis en het werk van de master
  Studenten kunnen deelnemen aan het Education-plan om scripten of het werk van de master te doen. Dit omvat projectonderwerpen die door een de industriepartner kunnen verstrekt zijn, op voorwaarde dat de activiteit deel van de graad van de student uitmaakt.
 • Studenten die deelnemen aan een programma voor leerlingwezen van een bedrijf kunnen software die is geopend via het Education-plan op een bedrijfsmachine installeren of gebruiken
  Als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Raadpleeg Opties voor organisaties zonder kwalificaties voor meer informatie.

Docenten en faculteitsleden

In aanmerking komende docenten zijn werknemers en onafhankelijke aannemers die als hoofddoel hebben ingeschreven studenten te onderwijzen bij een gekwalificeerde onderwijsinstelling.


Door Autodesk gesponsorde deelnemers en mentoren van de competitie

Studenten die geregistreerd en geaccepteerd zijn als concurrenten bij door Autodesk gesponsorde competities, evenals mentoren die hen coaching en instructies geven, komen in aanmerking voor het Education-plan.

 

Raadpleeg Concurrenties (Engelstalig) voor een lijst met door Autodesk gesponsorde competities.


Niet in aanmerking komend voor het Education-plan

 • Deelnemers aan opleidingscentra en omscholingsprogramma's
  Aangezien opleidingscentra en omscholingsprogramma's geen gekwalificeerde onderwijsinstellingen zijn, komen gebruikers die dergelijke cursussen bijwonen niet in aanmerking voor het Education-plan. Voor gebruik op korte termijn kunt u zich aanmelden voor een gratis 30-dagen testversie (.nl).
 • Professionele instructeurs
  Professionele instructeurs en freelancers die werken voor een Authorized Training Center (ATC) (Engelstalig), een Autodesk-reseller of een onafhankelijke trainingsprovider komen niet in aanmerking voor het Education-plan. U kunt een Autodesk-softwareabonnement aanschaffen of toegang krijgen tot een abonnement dat behoort tot een ATC waarbij u werkt of een organisatie bent waartoe u behoort.

Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken