Accountbeheer voor onderwijs

Studenten en docenten die aan hen toegewezen producten installeren


Als uw leraar of collega een Autodesk-product aan u toewijst, ontvangt u een e-mail van Autodesk waarin u wordt verteld welke producten zijn toegewezen en waar u deze kunt downloaden. Volg de onderstaande stappen, afhankelijk van of u al dan niet een Autodesk-account hebt.

 

U kunt de software op maximaal drie apparaten installeren. Toegewezen gebruikers hebben toegang tot software totdat de docent die de producttoewijzing heeft uitgevoerd, de toegang tot de software ontzegt of de geschiktheid voor het Education-plan vervalt.

 

Opmerking: Uw onderwijzer of collega kan u de rol van secundaire beheerder toewijzen om u te helpen leerlingen toe te voegen en toe te wijzen en teams te beheren. Zie Gebruikersbeheerbeheerdersrollen voor meer informatie.


Als u geen account hebt

Als u geen Autodesk-account hebt, moet u een account maken voordat u uw producten kunt downloaden.

 1. Volg in de e-mail van Autodesk die u ontvangt wanneer u een product toegewezen krijgt de instructies om een Autodesk-account aan te maken. Voer uw voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in. Het e-mailveld bevat het e-mailadres waar u de producttoewijzing hebt ontvangen. Het is ook uw nieuwe Autodesk-gebruikersnaam.
 2. Schakel het selectievakje in om akkoord te gaan met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Autodesk en klik op Account aanmaken.
 3. Klik op Gereed in het bevestigingsbericht.
 4. Ga naar Producten en de Diensten in de navigatiebar.
 5. Zoek uw product en klik op Nu downloaden of Downloads bekijken.
 6. Volg de instructies op het scherm om Windows- of Mac-software te downloaden.
 7. Nadat u het .exe of .dmg dossier downloadt, volg de op scherm instructies te installeren.

Bewaar uw Autodesk-gebruikers-ID en wachtwoord op een veilige plaats, zoals een wachtwoordbeheertoepassing. Het is nodig om productdownloads van uw account te openen en in sommige gevallen u aan te melden bij Autodesk-producten.


Als u een account hebt

Als u een Autodesk-account hebt, meldt u zich aan en downloadt u uw producten.

 1. Klik in de e-mail van Autodesk die u ontvangt wanneer u bent toegewezen aan producten op de knop Sign In to Get Started. U kunt ook rechtstreeks naar Autodesk Account gaan en inloggen.
  Opmerking: Als u hierom wordt gevraagd, kunt u een verificatie in twee stappen instellen of op Herinnering later klikken.
 2. Klik op Producten en services in de navigatiebalk.
 3. Zoek uw product en klik op Nu downloaden of Downloads bekijken.
 4. Volg de instructies op het scherm om Windows- of Mac-software te downloaden.
 5. Nadat u het .exe of .dmg dossier downloadt, volg de op scherm instructies te installeren.

Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken