Accountbeheer voor onderwijs

Overzicht: Onderwijsplan


Autodesk biedt studenten en docenten toegang tot dezelfde ontwerpsoftware die wordt gebruikt door de meest vooraanstaande professionals ter wereld om de vaardigheden en kennis voor succesvolle carrières te helpen opbouwen.

 

Het Education-plan biedt in aanmerking komende studenten en docenten één jaar gratis* toegang voor één gebruiker tot Autodesk-software en -services voor educatieve doeleinden. U hebt toegang tot alle software die beschikbaar is via de Education Community en toegang kan jaarlijks worden verlengd zolang u hiervoor in aanmerking komt.


Inbegrepen

  • Autodesk-software en -services die toegankelijk zijn via het Education-plan, bevatten dezelfde functies en functionaliteit die beschikbaar zijn via een betaald abonnement.
  • De meeste titels van Autodesk zijn beschikbaar via het Education-plan, inclusief oudere versies en webservices als A360 Rendering en Fusion 360.
  • Toegang omvat de huidige versie plus maximaal drie eerdere versies (indien beschikbaar). Raadpleeg de Education Community-site voor een lijst met software en services.
  • Hebt u een andere taal nodig? Autodesk-software en -services zijn beschikbaar in het Engels. Bepaalde titels kunnen in extra talen beschikbaar zijn. Raadpleeg de productpagina van Autodesk voor meer informatie over specifieke titels.

Gebruiksbeperkingen

  • Software en services die via het Education-plan worden gebruikt, mogen alleen worden gebruikt voor doeleinden die rechtstreeks verband houden met leren, training en onderzoek. De software mag niet worden gebruikt voor commerciële, professionele of winstgevende doeleinden.
  • Het is OK om software en services die toegankelijk zijn via het Education-plan te gebruiken voor het ontwerpen, maken en begeleiden van inzendingen in ontwerpcompetities die door Autodesk worden gesponsord. Raadpleeg voor meer informatie Voorwaarden voor studenten en docenten.
  • Studenten moeten 13 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan het Education-plan.
  • Gebruikers kunnen Autodesk-software op maximaal drie apparaten installeren.

Cloudservices

Autodesk-cloudservices zijn SaaS-opties (software-as-a-service) die de manier kunnen verbeteren waarop u ontwerpt, visualiseert, simuleert en uw werk met anderen deelt. De add-onservices en de geselecteerde optionele componenten, alsook opslag en services die intensieve rekenkracht vereisen, zoals rendering of simulatieactiviteit, worden opgeslagen op een locatie die u altijd kunt openen wanneer u een internetverbinding hebt.

 

Gebruik cloudservices zorgvuldig om te zorgen voor goede serviceniveaus voor iedereen. Gebruikers van een Education-plan die regelmatig meer cloudservices gebruiken dan het marktgemiddelde, kunnen te maken krijgen met extra beperkingen. Beperkingen op cloudservices kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Zie de Gebruiksvoorwaarden (Engelstalig) voor meer informatie.


Eerdere onderwijslicenties

In augustus 2020 heeft Autodesk de toegang tot het onderwijs voor individuen gewijzigd van een op serienummers gebaseerd licentiemodel in een abonnementsmodel voor benoemde gebruikers, waarvoor moet worden bevestigd dat ze in aanmerking komen voor toegang.

 

In maart 2020 heeft Autodesk de toegang tot onderwijs gewijzigd van een driejarige termijn in een eenjarige termijn. Als u momenteel een individuele (individuele) educatieve licentie voor één of drie jaar hebt voor Autodesk-software die vóór augustus 2020 is uitgegeven, blijft de licentie voor de volledige looptijd geldig. Wanneer de licentie verloopt, moet u bevestigen dat u in aanmerking komt voor het Education-plan en vervolgens het product downloaden om uw licentie te activeren. Opnieuw installeren is niet nodig.


Abonnement en licentievoorwaarden

De Gebruiksvoorwaarden (TOU) (Engelstalig) bieden de gebruiksvoorwaarden voor software via het Education-plan.

 

Autodesk Drive en andere webservices worden aangeboden onder de serviceovereenkomst. De voorwaarden die op een bepaalde dienst van toepassing zijn kunnen variëren, zodat ben zeker om de termijnen te herzien die elke dienst begeleiden. Deze voorwaarden zijn aanvulling op alle bepalingen die van toepassing zijn op uw gebruik van Autodesk-software en abonnementen die zijn gekoppeld aan een service en de Gebruiksvoorwaarden van de website voor autodesk.com en andere Autodesk-websites.

Verificatie en privacy

Om ons te helpen onze belofte om gratis professionele software te leveren voor gebruik in het onderwijs te behouden, heeft Autodesk SheerID, een externe verificatiedienstverlener, ingeschakeld om te controleren of er toegang tot het onderwijs is. Om te kunnen bevestigen dat ze in aanmerking komen, moeten gebruikers het bewijs leveren van de inschrijving, het dienstverband of de contractantstatus bij een gekwalificeerde onderwijsinstelling.

 

Het beschermen van de privacy van onze klanten is belangrijk voor Autodesk. Raadpleeg de Autodesk-privacyverklaring (Engelstalig) voor meer informatie over hoe uw persoonsgegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken