Basisprincipes voor accountbeheer

Een abonnement annuleren


Neem contact op met ondersteuning om een recentelijk afgesloten abonnement te annuleren en retourneren. Om te voorkomen dat een actief abonnement wordt verlengd, schakelt u automatisch verlengen uit in uw Autodesk-account. Uw huidige abonnement is actief tot de vervaldatum. Als u besluit uw abonnement voort te zetten, kunt u automatische verlenging vóór de einddatum weer inschakelen.


Belangrijk: Informatie over het bekijken van uw gegevens nadat uw abonnement is verlopen:

  • Projectbestanden: u kunt bestanden op uw apparaat blijven bekijken met een gratis Autodesk-viewer.
  • Cloudopslag: u hebt tot 30 dagen na afloop van het abonnement toegang tot documenten die in de cloud zijn opgeslagen. Na 30 dagen hebt u mogelijk geen toegang meer tot de opslagruimte die via het abonnement is verleend.

Automatische verlenging uitschakelen

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer bij Facturering en bestellingen > Abonnementen en contracten een product om de abonnementsdetails te openen. Als u een knop Beheren ziet, volgt u de stappen voor Een verlenging wijzigen op basis van bestelnummer.
  3. Scrol naar beneden in het gedeelte Details over verlenging en klik op Uitschakelen voor de instelling Automatisch verlengen.
  4. Volg de instructies om de wijziging te voltooien.
    Opmerking: Als u automatische verlenging tijdelijk hebt uitgeschakeld, moet u deze vóór de vervaldatum weer inschakelen om te verlengen.

Een abonnement opnieuw starten

U kunt verlopen abonnementen niet opnieuw starten. Als u de toegang tot software en services wilt verlengen, kunt u online of bij een geautoriseerde Autodesk-partner (.nl) een nieuw abonnement aanschaffen.

 

Als u uw abonnement hebt geannuleerd door automatische verlenging uit te schakelen, maar uw abonnement nog niet is verlopen, volgt u de instructies om een abonnement te verlengen.

Een gratis testversie annuleren

Uw testversie verloopt automatisch over 30 dagen. Als u van een testversie wilt overstappen op een abonnement, raadpleegt u Een testversie omzetten in een abonnement.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken