Basisprincipes voor accountbeheer

Een abonnementstermijn wijzigen


In sommige regio's kunt u de looptijd van uw abonnement (bijvoorbeeld van een maand- naar een jaar- of driejarig abonnement) online wijzigen of contact opnemen met ondersteuning

 

Volg de stappen op basis van hoe u uw abonnement hebt gekocht. Als er geen optie beschikbaar is voor uw regio, laat u het oorspronkelijke abonnement verlopen en sluit u een nieuw abonnement af met een andere termijn.


De termijn voor online aangeschafte abonnementen wijzigen

Uw nieuwe termijn wordt pas toegepast nadat uw huidige termijn is afgelopen. Er worden geen kosten in rekening gebracht tot uw huidige termijn is verlopen. De kosten worden volledig in rekening gebracht op de begindatum van uw nieuwe termijn.

  1. Meld u aan bij uw Autodesk-account op manage.autodesk.com.
  2. Klik op een product bij Facturering en bestellingen > Abonnementen en contracten om de details van het abonnement te openen.
  3. Ga naar beneden in het gedeelte Verlengingsdetails. Klik onder Termijn op Wijzigen.
  4. Selecteer een nieuwe termijn in De termijn voor uw abonnement wijzigen. Kies bijvoorbeeld een jaarabonnement dat jaarlijks wordt betaald.
  5. Klik op Bevestigen. Uw termijnwijziging wordt bevestigd met een begindatum en u ontvangt een bevestigingsmail. U kunt uw termijn nogmaals wijzigen vóór deze datum.

De termijn wijzigen voor abonnementen die via een partner zijn aangeschaft

Als u een abonnement hebt aangeschaft bij een geautoriseerde Autodesk-partner, neemt u contact op met uw partner zodat deze de wijziging voor u kan aanbrengen.

 

De contactgegevens van uw partner zoeken:

  1. Meld u aan bij uw Autodesk-account op manage.autodesk.com.
  2. Zoek in Facturering en bestellingen > Abonnementen en contracten naar uw contract en klik op Verlengen om de naam en het e-mailadres van de partner te bekijken.

Neem contact op met uw partner om de termijn voor de volgende verlenging van dit abonnement te wijzigen.

Opmerking: De knop Verlengen wordt alleen weergegeven als het contract binnen 90 dagen verloopt.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken