Basisprincipes voor accountbeheer

Facturen afdrukken


Het e-mailbericht voor de bevestiging van uw bestelling is uw aankoopbewijs of factuur. Sla deze e-mail op of druk deze af of druk deze opnieuw af vanuit uw account. Als u een aankoop hebt gedaan via een verkoopvertegenwoordiger, kunt u de factuur opzoeken op de Opzoekpagina van uw land. U ontvangt een bevestigingsmail (ontvangstbewijs) telkens als we u factureren wanneer uw abonnement automatisch wordt verlengd.


Een factuur afdrukken in een Autodesk-account

Meld u aan bij het account dat u hebt gebruikt om de bestelling te doen om de bestelgeschiedenis te bekijken. Als u Facturering en bestellingen niet ziet wanneer u zich aanmeldt, bevindt u zich in een beheerde omgeving. Deze typen taken worden dan uitgevoerd door uw contractbeheerder of beheerder.

 1. Meld u aan bij uw account.
 2. Bij Facturering en bestellingen > Bestelgeschiedenis, onder de productnaam, als u zich bevindt in:
  • De Verenigde Staten - klik op Bestelling weergeven.
  • Europa - Klik op Belastingfactuur.
 3. Selecteer Afdrukken op het detailscherm van de factuur.

Opmerking: Klanten in Korea kunnen een factuur afdrukken door de instructies in Bestelgeschiedenis en ontvangstbewijzen weergeven te volgen.

Een factuur afdrukken voor producten die zijn aangeschaft via een geautoriseerde Autodesk-partner

In sommige gevallen ziet u een knop Beheren wanneer u een productabonnement selecteert. Zoek het bestelnummer in de bevestigingsmail van uw oorspronkelijke bestelling en volg deze stappen:

 1. Meld u aan bij uw account en klik in het product op Beheren om de pagina Uw bestelling opzoeken te openen.
  Opmerking: Als u via uw account geen toegang hebt tot de pagina Uw bestelling opzoeken, gaat u naar de Opzoekpagina voor het land van aankoop.
 2. Voer het bestelnummer (dat u in uw bevestigingsmail kunt vinden) en het wachtwoord in en klik op Zoeken of Bestelling zoeken.
 3. Blader naar de onderkant van de pagina en klik op Factuur weergeven.
 4. Alleen voor Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland: klik aan de rechterkant, onderaan de pagina, op Btw-factuur downloaden.

We staan voor u klaar

Raadpleeg onze bronnen om de productdocumentatie of artikelen over probleemoplossing te vinden die u nodig hebt om een probleem op te lossen. Als u er niet uitkomt, geeft uw abonnement u het recht om contact op te nemen met een ondersteuningsmedewerker.