Basisprincipes voor accountbeheer

Uw profiel bijwerken


Wijzig uw profielgegevens, zoals uw persoonlijke informatie, beveiligings- en privacyinstellingen, taal en e-mailvoorkeuren.

Uw profiel bijwerken

 1. Open uw profiel en instellingen door op de betreffende link te klikken. Voor sommige instellingen, zoals tweestapsverificatie, zijn extra stappen vereist. Klik op de betreffende link voor instructies.
  1. Persoonlijke informatie: werk uw naam, foto, contactgegevens, professionele informatie en meer bij.
  2. Beveiliging: wijzig uw gebruikersnaam, wijzig een e-mailadres (als het nieuwe e-mailadres nog niet is gekoppeld aan een bestaand Autodesk-account), stel uw wachtwoord opnieuw in, beheer de tweestapsverificatie of verwijder uw account en gegevens.
  3. Instellingen: selecteer uw taalvoorkeur voor een account, beheer uw voorkeuren voor productgegevens en pas de communicatie van Autodesk aan of beperk deze.
 2. Als u bestaande informatie wilt wijzigen, klikt u op het bewerkingspictogram naast de betreffende instelling en volgt u de instructies op het scherm.
  Opmerking: Als het bewerkingspictogram niet naast een instelling wordt weergegeven, wordt deze instelling door uw organisatie beheerd. Neem contact op met de licentiebeheerder van uw organisatie (dit kan de beheerder voor eenmalige aanmelding zijn) voor eventuele verzoeken.
 3. Voor instellingen zonder toegevoegde informatie klikt u op het pictogram Toevoegen en volgt u de instructies op het scherm.
 4. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op Opslaan.

We staan voor u klaar

Raadpleeg onze bronnen om de productdocumentatie of artikelen over probleemoplossing te vinden die u nodig hebt om een probleem op te lossen. Als u er niet uitkomt, geeft uw abonnement u het recht om contact op te nemen met een ondersteuningsmedewerker.