Installatie voor individuen

Een testversie omzetten in een abonnement


Als uw testversie bijna afloopt, kunt u overwegen uw testversie om te zetten in een abonnement. Uw software toont het aantal dagen voordat de proefperiode afloopt. U kunt die proefperiode niet verlengen, maar u kunt uw software wel blijven gebruiken door een abonnement af te sluiten.

Voor kortetermijnbehoeften kunt u een maandelijks abonnement nemen en de automatische verlenging uitschakelen. Zie Een abonnement annuleren.

Neem een abonnement na een proefperiode

  1. Start uw proefperiode en klik op Abonneer nu.
  2. De aankoopworkflow varieert afhankelijk van uw product en uw geografische regio. Voer een van deze stappen uit:
    • Als de Autodesk Store wordt geopend, meldt u zich desgevraagd aan op uw Autodesk-account op manage.autodesk.com.
    • In zeldzame gevallen moet u de software via een reseller aanschaffen.
  3. Nadat u zich hebt geabonneerd, wordt uw licentie automatisch omgezet van testversie naar een abonnement. U kunt uw software meteen gebruiken. Als uw software nog steeds aangeeft dat u zich in de testversie bevindt, sluit deze dan en start deze opnieuw.

Opmerking: in zeldzame gevallen kan het voor een Autodesk-product nodig zijn dat u uw licentietype bijwerkt wanneer u een testversie omzet in een abonnement. Zie Uw licentietype bijwerken wanneer u een testversie omzet in een abonnement  (Engels).


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken